Referencer / Boligindretning & rådgivning

Unik indretning til bolig og arbejdsplads - med øje for din stil.

Classic, Modern, International, cosmopolitan,  City, Country, Long-island, Bohemian ..
Uanset hvilken stil ud foretrækker:
 
Drivkraften og fundamentet for LIVINGPLUS er min livslang passion for indretning, 
 
Det kombineret med sikker viden om stil og stilarter bl.a. fra 20 års handel med  europæisk kunst & antikviteter, samt kompromisløs holdning til æstetik og kvalitet, i alt hvad jeg foretager mig indenfor mit fag.
 
Jeg er engageret, fordi jeg arbejder med det jeg elsker, og LIVINGPLUS' håndplukkede hold af  samarbejdspartnere:  lige fra systue, møbelpolstrer, tømrer, møbelsnedker til gardinmontør, deler denne holdning til vores arbejde.
 
For mig er det vigtigt, at kunderne er sikret  noget helt unikt og personligt uanset stil og opgavens størrelse.
 
Billederne herunder viser nogle af  mine indretningsløsninger - alt efter skiftende behov og lyst til stilændring, og som har været omtalt og vist i div. bolgimagasiner.i Danmark, Frankrig og Japan 
 
Læs meget mere om indretning og konsulentservice under Boligindretning
 
You need to install or upgrade your Flash Player
Har du brug for professionel hjælp til DIN indretning, er du meget velkommen til at komme forbi i St. Kongensgade 118,  eller sende en mail for en uforpligtende snak om dine ønsker for frisk fornyelse og supplering,  og/eller ændring af det eksisterende.
 
Husk, at det ofte kan  betale sig, at du fra starten, får korrekt og brugbar vejledning, så du  undgår mistet overblik, fejlkøb og ikke mindst  mange økonomiske ærgelser undervejs i processen.
 
Indretning  skal være en god og sjov process , og resultatet skal meget gerne være, at du virkelig får realiseret dine indretningsønsker og behov ,som passer til dig og dit hjem.
 
 
 Læs mere om Livingplus' Konsulent arbejde, priser m.m.: Indretningskonsulent
 
 
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk