Boligindretning / Eksempler på egne indretninger

Eksemper på indretning af mine egne hjem

Under denne menu vises eksempler  på egne indretninger, der har skiftet vidt forskellige karakter og udtryk (lige fra meget klassisk til ultra moderne, enkelt eller farverigt), alt efter hvilke boliger, humør, lyst og behov, der har skulle danne ramme om mit hjem.
 
Uanset om det har drejer sig om en lille hyggelig 2værelses city-lejlighed eller bolig med langt større albuerum. så forsøger jeg hvert sted at udnytte ethvert rums egne rammer, så indretningen bliver så harmonisk som muligt.
 
Det som udgangspunkt, at fremhæve dets fordele og sløre de eventuelle mangler i anvendelse af f.eks .farver til at lysne et mørkt rum, og eller placering af møblementet, så porportionerne får en naturlig balance, at det hverken virker 'for tomt' eller 'overfyldt'.
 
Selv med overvejende brug af samme grundmøblement ,kan man skabe vidt forskellige udtryk, ved  blot at sætte møblerne sammen på anden måde, og oftest  med ganske lidt tilføjelse og/eller udskiftning af lettere accessories, der ikke vælter ens budget.
Også ved opmærksom brug af eksempelvis farver og belysning, kan man helt ændre rummets udtryk, og skabe en ny og anderledes stemning.
 
Østerbro
Østerbro
 
Østerbro
 
 
Østerbro 
 
Frederiksberg
 
Østerbro
 
Frederiksberg 
 
Frederiksberg
 
 
Badsstuestræde
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk