Boligindretning / Indretning og styling af lejlighed på Østerbro

Livingplus renovering og indretning af lejlighed på Østerbro.

Planlægning, renovering, indretning, styling.
 
Gennem de senere år har Livingplus haft tæt samarbejde med boligens ejere, når der skulle gøres noget ekstra ved denne klassiske lejlighed på Østerbro.
 
 
  
Ingen indretning bliver bedre end det grundarbejde der lægges i som fundament for at resultatet bliver som man ønsker.
I tæt samarbejde med Livingplus fik lejligheden for nogle år siden lagt en grundplan for lejligheden's rumindretning, materialevalg, badeværelseindretning osv. Eftrerfølgende gennemgribende renovering efter planen med dygtige håndværkere fremstod lejligheden som ny og klar til selve indretning.
 
'
 
Ejeren stod selv for indretningen med eksisterende møbler i lyse farver.
Dog suppleret med nye gardiner fra Livingplus i en let creme nuance, der gav blødhed til de helt hvide møbler og som 'samlede' hele stuens helhedsindtryk. 
 
 Indretning Før styling :
 
 
Senere blev også lyse gulvtæpper tilføjet for at stramme op på inddeling af fællesrummets stue/spiseafd/kontorhjørne samt give hele indretningen mere 'varm' udtryk.  + enkelte supplerende boligudstyr fra Livingplus til at give stuen et farvepift der frisker op i alt det hvide.
 
Ejerens foretrukne farve er pink - og da det hele stadig skulle være enkelt i sit udtryk, så det blev naturligvis den farve vi arbejdede ud fra som gennemgående farvetema.
........
 
Fornyligt blev Livingplus igen kontaktet, da ejeren havde planer om at flytte til større lejlighed og stod nu for at ville sælge denne bolig.
 
Nu var opgaven at hele lejligheden skulle have en sidste styling, så den kunne præsentere sig på bedste vis til  ejendomsvurdering og  salgsfremvisning.
 
Her er resultatet af Livingplus Styling - klar til salg og fremvisning:
 
  • Sofaens placering fra hjørne til midt i stuen så der kom mere luft omkring møblementet.
  • Barnets legetøj står fremme, så selv om her ellers er total ryddet for overflødigt, så kan  besøgende tydeligt  fornemme, at opholds stuen -  ud over den kan rumme flere funktoner med veldefineret inddeling af kontor/spisestue/opholdsstue i en naturlig helhed,  at det hele kan indrettes på elegant vis, der giver  plads til hele familiens trivsel.
  •  Tilføjelse af Blomsterdekorationer, grønne planter som rundbuedede efeu, orkideer og  magnoligtræ ved kontorardelingen gør stuen hyggelig og indbydende.
  • Tilføjelse af flere matchende puder og plaider + en sød puf til husets datter, syet af restmetervarer fra Designers Guild.
  • Entreen fik ved den større renoveringen nedsænket loft med indbygget spotlys samt en praktisk skabshylde og ovenpå et stort spejl i hele skabets længde, der gør, at den lille entre visuelt langt større, lyst, indbydende og funktionelt. Her manglede der bare en flot orkide med friske farver, der byder enhver velkommen indenfor.
  • Badeværelset  behøvede også kun at blive frisket op med nye håndklæder og står ellers stadig  som nyt efter den gennemgribende renovering for en del år siden.
  • Soveværelset holdt enkelt og lyst med blot tilføjelse af en hvid orkide i vinduet.
I alt behøveds blot 3 timers styling for hele bolig  + tid til at binde lidt flere blomsterbuketter, rundbuedede efeuplanter samt syning af enkelte ekstra boligtilbehør der manglede for at give det aller sidste pift til indretningen, og som også skal bruges i det kommende nye hjem.
 
 Flere billeder af lejlighedens styling og finish ses herunder :
 
 
You need to install or upgrade your Flash Player
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk