Køkken

FØR 
 
Det store køkken og alrum trængte virkelig til at få farver og personlighed ind i rummet.
Særligt vinduespartierne virkede alt for dominerende tom, og de meget synlige radiatorer der fyldte godt ud i rummet gjorde indtrykket ikke bedre.
 
Gardinerne blev valgt i samme materiale som stuen - i afstemt beige, der giver varme og roligt indtryk, samt kæder lejlighedens rum sammen, på en elegant og enkelt måde.
 
Vinduespartierne som nu har fået fin indramning med lange gardiner, uden at de tager noget af det naturlige lys, der kommer ind af vinduerne. Ved at de er hængt op,
så de også falder smukt ned langs hver side af radiatorerne, synes disse før så dominerende radiatorer langt mindre synlige end før. Gardinerne medvirker således  til, at køkken/alrummet ikke længere virker 'kold, men indbydende både i dagslys og aftenbelysning
 
Det lange bord fra sofagruppen passer findt ind under trappen, der  før blot var et uudnyttet tomrum. Oven på dette bord blev maleriet med hjertemotiv stillet op,
Sammen med et par røde stager, en lampe der kan lyse op på et tidligere  mørkt område  danner gruppen nu helt sit eget  hyggelige miljø, der også  giver stemning til hele rummet, og som man får øje på, så snart man træder ind fra entreen
 
 
Det antikke langbord stod tidligere i samme retning som rummet's længde, hvilket gav yderligere indtryk af et langt koldt lokale. Det blev straks placeret på tværs, hvilket også gav plads til, at gøre noget ved det tomme og triste område under trappen.
  
Stolene af hvid plast passede slet ikke i stilen til det smukke langbord, der derved ikke fik lov at komme til sin ret. Derfor blev de erstattet med gamle franske caféstole, fundet hos en marskandiser for rimelige penge,  Sammensætningen virker nu optimal til både  bord som lysekrone. og alle delene fungerer nu som en naturlig helhed.
 
Ved bordenden hang  et stort spejl, men også dette spejl havde en størrelse og form, der ikke passede til bordet - dette bliver nu brugt i soveværelset, og som er med til at lyse op og gøre soveværelset visuelt  meget større.
  
I stedet blev der investeret i endnu et maleri af samme kunstner som hænger over sofagruppen, og understreger det gyldne, der også er i det eksisterende røde maleri,
og samspillet giver en fantastisk virkning.
 
For at gøre det store alrum mere hyggeligt, og  for at samle miljøet yderligere omkring bordet, blev der valgt et smukt stribet gulvtæppe fra Kenzo, der har fine farvenuancer i rød/grøn/beige, som passer fint til malerierne som bordet.
Ved entreen anes også et fint gulvtæppe fra Missoni.
 
 
.  
Nu virker køkken/alrummet indbydende - både i dagsbelysning og ved kunstigt lys, fra det første øjeblik man træder ind i lejligheden.
 
 
 
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk