Referencer / ANBEFALINGER fra kunder

Anbefalinger fra kunder

Fam. Birkerød 10/11.2014:
Vi glæder os dagligt over vores nye indretning af allrum og stue. Ann's sikre rådgivning med indretning og farver har skabt sammenhæng mellem vores arvestykker og mere moderne møbler. Med ny vægfarve og lidt nyanskaffelser har vores hjem fået et frisk pust og en linie vi er meget tilfredse med. Ann kunne forstå vores ideer og lægge linien. Der er taget udgangspunkt i vore ønsker og mulighederne med eksisterende ting. Gennem hele processen har vi fået god og professionel hjælp.
 
Efterfølgende har en af vores venner også fået hjælp af Ann. Hun var meget tilfreds efter besøget og er mindst lige så glad for resultater som vi er, selvom opgaven og resultatet er helt forskelligt.
 
 
 
2 timers indretningsrådgivning:
Hej Ann. Tusind tak for besøget igår. Må sige det var skønt at få "øje" på mit eget hjem, gennem dine øjne. Fantastiske ideer og en god løsning til rimelig penge. Glæder mig til at komme i gang med forandringerne. Tusind tak. Hav en super weekend.
Mange varme hilsener
Kirsten Annette Styltsvig (Jægersborg)
 
 
2 timers indretningsrådgivning:

 Birkerød
Hej Ann, Først af alt...vi er blevet færdig med at male stue og alrum efter dine råd. Det er blevet fantastisk godt, friskt, nyt og lige som jeg ønskede (uden dog at kunne sætte ord på det) . Der er kommet en linie i hele vores indretning og farver, som jeg er MEGET tilfreds med. Tusind tak for hjælpen!
 
 

Indretningsrådgivning 2 timer

Da vi skulle istandsætte vores 1. sal var vi meget i tvivl om hvordan det hhv. skulle males og indrettes mv. men vi troede vi vidste hvordan det nye gulv skulle se ud.
 
Efter noget betænkningstid kontaktede jeg Ann fra Livingplus som kom og så det rå rum, og kom med nogle super ideer, som vi aldrig selv var kommet i tanke om.
 
Bl.a. forslag om ”planke”gulv, tapet på nogle af væggene, ophængte reoler på en lang gavlvæg.
 
Vi har efterfølgende haft en del kommunikation bl.a. på mail når vi har spurgt om produkter, lamper, farver m.v. og har hver gang fået et fint svar og i mange tilfælde i fællesskab fundet det helt rigtige.
 
Vi glæder os hver gang vi kommer op på 1. salen.
 
Vi vil til enhver tid benytte os af Ann’s ekspertice hvis vi skal renovere eller købe nye større ting, og kan anbefale andre at gøre set samme.
 
Annie, Lynge.
 
 
 Gennemgribende renoveringsprojekt.
 
 Fam. Munk, Holte:
 
''Ved en gennemgribende renovering og modernisering af vor ejerlejlighed i Vejlesøparken i Holte, har vi benyttet lederen af firmaet LIVINGPLUS Ann Antons til at lede projektet fra start til afslutning.
 
 Ann Antons formåeded at koordinere alt på den bedste måde, så renoverings
 
projektet blev gennemført inden for en meget presset tidsplan.
 
Hun har bl.a. stået for design og indretning af nyt snedkerfremstillet køkken, nyt badeværelse samt brygges/gæstetoilet, samt løsninger til ny ruminddeling af spisestue og entré. Dernæst har hun indhentet tilbud på alle håndværkerarbejder (murer, elektriker, VVS, maler, gulvsliber, møbelsnedker, tømrer og glarmester) All øvrige materialer som hårde hvidvarer, armaturer, fliser m.v. har hun også sørget for at udvælge og indhente tilbud på. Derudover har hun designet et klassisk reol/skabssystem til vores stue, samt et fritstående skab og vitrine som passer til vores øvrige spisestuemøblerment og fik dem fremstillet så de blev skræddersyet til vores bolig.
 
Alle håndværkere har været dygtige, og har udført første klasses arbejde. 
 
Det skal også fremhæves, at efterfølgende har vi også haft stor glæde af Ann Antons gode sans og smag til samarbejde om selve indretning af vores bolig. Den har vi bl.a. haft stor succes med ved hendes hjælp til valg af tekstiler til ombetrækning af møbler, sengetæpper og gardinløsning til hele lejligheden''
 
Hans Henrik og Vibeke Munk
Holte
 
 
Nyindretning af stue.
 
''I forbindelse med nyindretning af vores hjem, har Ann været til uvurderlig hjælp.
Ann forstod straks, hvad vores ønsker gik i retning af, og kom med mange kreative inputs – samtidig med at hun fik stoppet nogle af vores egne kiksede ideer.
Ann's inspiration har sat præg på alt fra møbler, tæpper og gardiner til puder og belysning.
 
Det er Ann's fortjeneste, at vi har fået et smukt og harmonisk hjem!
 
Winnie og Bent, Roskilde
 
2 timers indretningsrådgivning
 
''Ann kom ud hos os, hvor hun i løbet af et par timer gennemgik hele huset, og kom med mange gode forslag og ideer til hvad vi kunne gøre. Det fik virkelig sat skub i straks at få omsat vores lyst til forandringer fra ønske til virkelighed.''
 
Ann var en eksplosion af god inspiration!
 
Camilla Nymann, Vangede

 
 

1 1/2 times boligstyling:
 
Bente Hjortbjerg, Charlottenlund:
 
''Da vi gennem adskillige år og et par flytninger har haft alt for mange ting, bl.a. arvegods og andre småting. havde vi talt om, at vi godt kunne tænke os at få besøg af en indretningskonsulent.
 
Så en dag jeg tilfældigt kom forbi Livingplus forretning i anledning af jeg skulle have en "gammel" stol ombetrukket, spurgte jeg i sammemoment om hun evt. ville kigge forbi os og det ville hun gerne så hun kom dagen efter.
 
Hun fik "frie" hænder til at flytte rundt og rydde ud og i løbet af 1½ time og et par nye sofapuder var det som et nyt hjem, så det kan i hvert tilfælde anbefales.
 
På baggrund af det positive besøg bestemte vi os til at få før omtalte stol ombetrukket. Ann's valg af stof var perfekt, vi har af familie og venner fået meget ros for både for indretning og stol''
 
1. times rådgivning. 
 
Dorte Palle København N:
 
''Ann Fra Livingplus hjælp mig med at få styr på mine idéer, gav mig en masse god inspiration, nogle retningslinjer i farver og stil og fik sat en masse tanker i gang''
 
''Det var lige hvad jeg havde brug for''.
 
 
 
Skriv besked...

Der er ingen indlæg
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk