Referencer / Livingplus Art

Livingplus hjæler dig med valg af Kunst og kunsthåndværk der passer til din boligstil

 
Livingplus blev etableret i 2000 efter 20 år i Kunst & Antikvitetsbranchen, hvor jeg som medstifter og indehaver af et antikvitetsfirma har handlet med i kunst og antikviteter i Europa, USA, Japan og Australien.
 
Den særlige viden om stil & stilperioder jeg har tilegnet mig fra mit tidligere erhverv, kombineret med medfødte sans for farver og formsammensætning, bruger jeg nu som min personlige værktøjskasse i mit Livingplus indretningfirma, hvor jeg i mit virke som lidt atypisk indretningskonsulent, kan tilbyde unikke indretningsløsninger, hvor jeg lægger vægt på, at æstetik, form og funktion går op i en højere enhed.
 
For mig er det også en naturlig ting, at implementere kunst og kunsthåndværk i indretningsopgaver, hvor personlig og individuelle indretningsløsninger sættes i fokus.
 
Derfor er kunst og ærlighed i det gode (kunst)håndværk en selvfølgelig del af hele Livingplus indretningskoncept. Livingplus samarbejder med en række ind- og udenlandske kunstnere, som kan tilbyde klassisk som moderne kunst, samt udføre unika bestillingsarbejde.
 
Som din indretningskonsulent kan jeg også bestilles til at vejlede og/eller finde kunst, der vil passe ind i dit helt personlige indretningsmiljø.
 
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk