Boligindretning / Renovering fra A-Z, Livingplus eget showroom.

Livingplus' eget showroom renovering fra A-Z

I September 2011 begyndte vi på flytning og totalrenovering af vores nye lokaler på Fredensvej 48 i Charlottenlund.

I starten var  planen, at  istandsætte og indrette ca. 100 m2 til showroom.

Tilfældet ville, at da jeg efter en måneds intensive indsats havde fået stablet det hele på benene, fik  mulighed for at udvide med et tilstødende lejemål på100m2 mere.

En udfordring og mulighed jeg ikke kunne sige nej tak  til, da jeg tydeligt mærkede meget positive respons fra nye som 'gamle' kunder omkring vores nye show-room - lige fra første dag Livingplus åbnede døren til vores nye adresse.

Og ikke mindst, fordi jeg altid har ønsket og drømt om plads nok til, at kunne lave skiftende udstillinger, hvor helhed i de forskellige indretningsstil, jeg gerne ville vise, kunne præsenteres i større sammenhæng.

Her er de første FØR /NU billeder af lejemål 1 : 

Det store butikslokale med hovedindgang

FØR/NU

 

Lokalet beregnet til boligtekstiler, demobøger, inspirationsbøger m.m.

FØR/NU

 

Området i forlængelse af det store lokale, hvor disken og den klassiske afd. skulle være.

FØR/NU

 

Og ikke mindst mit  multi-arbejdsrum -  funktionelt frem for alt, men også hyggeligt og rart sted at være.

  

FØR/NU

 

Samt en hel afdeling for sig selv med silkeblomster, dekorationer, porcelæn m.m. 

Den 12. November kunne Livingplus holde åbningsreception for første del.

Jeg gik derefter i gang med fortsættelse af lejemål 2, med  det mål, at blive færdig med hele renoverings projektet, så Livingplus kunne åbne døren primo 2012, med færdig indrettede show-rooms lokaler på i alt 200 m2. 

Dette lykkes ved at gøre brug af næsten alle døgnets øvrige timer,der lå  før og efter butikkens normal åbningstid, da kunderne helst  skulle undgå at føle ringere service eller færre åbningstider.

Lejemål 2 i de tilstødende lokaler: 

Primært var/er det største af lokalerne ud mod gaden, det jeg så  som største potentiale; At kunne udstille hele miljøer i større sammenhæng, og efter planen gerne i samspil med f.eks  kunstnere med deres kunst værker, der vil give en ekstra helhedsoplevelse.

Det uanset hvilken stil der vil være det aktuelle tema, i de skiftende udstillinger der  vil blive vist fremover.

FØR/NU

1. udstilling:

Moderne indretning med møbler, gulvtæpper, lamper , tekstiler og tilbehør fra Designers Guild, Christian Lacroix, Missoni Home, Elitis, Creation Baumann

 

Men også mere klassisk indretning er der blivet et rum til. Denne del mangler  lidt detaljer, men stemningen er allerede ved at tegne form.

FØR/NU

 

Og et næsten 'umuligt' lokale samt div. gangarealer kan også udnyttes til at vise små miljøer og skabe deres egen stemning

FØR/NU

Før/nu billederne håber jeg også kan vise, at selv med  minimalt budget som Livingplus har kunnet  tilsidesætte til sådan et projekt, så kan man med lidt logistisk planlægning komme rimelig langt.

Særligt ved optimal udnyttelse af ethvert rum's egen potentiale, kan man opnå synlige forandringer, skabe stemning og få en helheds resultat, som kan fungere til de formål de er tiltænkt.

 

 

Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk