Boligindretning / Nyeste indretningsopgaver

Eksempler på Indretning før og efter.

Jeg indrømmer ærligt, at jeg er ikke særlig god til at huske på, at få taget før/nu billeder af de utallige indretningsopgaver jeg har haft mellem hænderne gennem årene.
 
Det sjoveste og vigtigste for mig er, at skabe forvandlinger som kunderne bliver begejstrede for, og så er jeg allerede på vej og hovedet fyldt med nye ideer og planer for den næste kunde jeg skal hjælpe og rådgive.
 
Så det er virkelig en sjældenhed, at jeg lige  får taget mig tid til at huske på at tage før/efterbilleder.
 
Håber dog, at nedenstående eksempler kan give en ide for, hvilke forvandlinger jeg kan skabe for mine kunder.
 
Maj 2015
Gammel sofagruppe
FØR
 
EFTER
 
 
Februar 2015:  Badeværelse og køkken renovering i Valby
FØR/NU
  
 
Skøn  Lejlighed i Store Kongensgade får det sidst 'touch' med smukke gardiner, gulvtæpper, valg af belysning,  anderledes og mere helstøbt og funktionel indretning med eksisterende møblement. Samt  puder og plaider som accesories som sidste prik over iet.
 
Se billederne af resultatet her : Citylejlighedens forvandling
 
  
 
 
Smuk byhus på Sydsjælland på ca. 200 m2  får en gennemgribende indretningsløft til boligen:
  • Med kunst på væggene. Ansigtsløft til eksisterende arkitektegnede møbler, Suppleret med magelige  og funktionelle nye møbler fra Spanien,  fremstillet med udsøgte tekstiler fra Italien, Gulvtæpper fra Missoni, der er det rene kunst i sig selv. og meget mere.                        
  • En indretning der passer til en travl familie som ønsker sig et hjem, der funktionelt som visuelt afspejler de mennesker der bor i det skønne hus.. 
 
   FØR
 
  EFTER       
 
........................
 
Andre eksempler på løste indretningsopgaver ;  
 
Boligindretning, renovering af køkken, før, www.livingplus.dk  

En fin lille lejlighed på Vesterbro: bestående af 2 stuer en suite, stort soveværelse, badeværelse, køkken og gang. Alt trængte gevældigt til en kærlig hånd loft til gulv.

Særligt behøvedes køkkenet at få en gennemgående renovering, og som kunne åbne op for lejlighedens rum, ved at få det lille køkken integreret med et trist gangareal, og dermed også optimere lejlighedens rumfordeling, samt lysne op for en ellers mørk stuelejlighed midt i byen, så lyset kunne komme ind fra begge sider. 

Du kan  læs mere om hvordan nedenstående opgave blev løst : Lejlighed på Vesterbro
............
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk