Boligindretning / Om Livingplus Indretning

Unik indretning- der matcher din personlig stil og behov

Velkommen til min indretningsverden.

 
Jeg er Ann Antons – ejer af LivingPlus og din indretningskonsulent i København og omegn.
 
Hvis du har brug for hjælp til boligsalg, indretning af arbejdsplads og boligindretning, kører jeg gerne over hele Sjælland.
Du er også velkommen til at søge inspiration i min webshop - eller kigge forbi og se en verden af boligudstyr og boligtekstiler på Øverødvej 74, 2840 Holte.
 
 
I 2000 åbnede LivingPlus dørene for kunder for første gang. Siden dengang har jeg som indretningskonsulent i København hjulpet mange til bedre trivsel i bolig 

I min hverdag trækker jeg på mit talent for farver og former. Jeg har også en dyb interesse for malingsteknikker og historiske tekstiler.
 
Mellem mine faste kunder finder du Nationalmuseet, som jeg leverer tekstiler til restaureringsprojekter og på arbejdsplads.
En anden fast kunde er Den Franske Ambassade, som jeg har hjulpet til ny indretning.
 
Al min viden og passion for indretning sætter jeg i spil for at skabe rammer, som du trives i – hver dag.
 
For mig er indretning nemlig ikke kun et spørgsmål om skønhed. Det er mindst lige så vigtigt for mig at skabe praktiske rammer, som du kan leve eller arbejde i.
 
Før jeg blev indretningskonsulent i København, har jeg i 20 år handlet med kunst, møbler og kunsthåndværk. Det har givet mig en bred viden om stilarter, kunst og design.
 
Som erfaren indretningskonsulent i København kan jeg hjælpe dig, uanset om du ønsker trendy indretning eller foretrækker en klassisk stil.
 
Kontakt mig, hvis du vil havebesøg af en helhjertet og erfaren indretningskonsulent.
 
Gå til boligindretning – hjælp til salg af bolig - indretning af arbejdsplads – webshop - boligudstyr og boligtekstiler – priser – forside.
 
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk