Soveværelse

Soveværelse havde allerede den dybe  auberginegrønne farve, som giver en intim stemning. Derudover var den store dobbeltseng, lampe og billede de eneste ting i rummet.

Med dette som udgangspunkt, kunne der hurtigt skabes en enkel, men luksuøs indretning

Et rundt  skuffemodul i plastmateriale, blev flyttet herind fra stuen, hvor den var blevet 'overflødig', Det fik blot en rest af et lækkert ensfarvet hørstof, syet til en dug over sig, og som passer smukt til de nye gardiner, Sammen med eksisterende kandelabre bidrager denne enkle opstilling til en luksuøs stemning til soveværelset med ganske få midler.

Tekstil: Designers Guild, Tiber

Tekstilet til gardinerne er som de andre rum fra  Designers Guild, (i samme farve som køkken og stue). Blot har  har dette stof  et mere blankt og silket look, der særligt fanger lyset flot og giver det eksklusive udtryk vi ville opnå..

En rest fra stof til gardinerne blev passende anvendt  til  at sy et par aflange pudebetræk. Og med dette enkle ekstra  tilbehør fik soveværelset den sidste lille detalje med,  som fik hele rummet til at virke både luksuøs og enkel, rolig og afstemt.

Et stort spejl fra køkkenet  blev flyttet til dette rum, og hænger ved væggen indtil stuen, og har nu fået en langt større funktionel anvendelse, lige ved siden af et væg til væg garderobeskab, og  medvirkende til, at  fornemmelse af at soveværelset  nu også er langt større end tidligere.

 

Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk