Stue

 
FØR :
Stuen virkede meget mørk og kold, og indgangsvinklen til hele processen for at gøre lejligheden 'færdig' blev en plaid og ekstra puder som blev valgt ud hos Livingplus starten på hele opgavens begyndelse.
 
Aftalen var en 2 timer's konsulentbesøg, hvor vi hos kunden  kunne nå at gennemgå, hvilke ting, der kunne fungere bedre med eksisterende møblement.  hvilke ting der bør investeres i. Og Ikke mindst, rådgivning omkring: prioritering af de ting, der var oplagt at få gjort noget ved, så kunden kunne få et godt overblik, forud for videre beslutning, om de enkle delelementer, der skulle/kunne investeres i. eller bruge tid på
 
Små ændringer blev allerede ved 1. besøg foretaget, hvilket i sig selv gjorde en synlig forskel.
 
Der blev fjerne et aflangt bord, som porportionsmæssigt slet ikke passede til sofaen,
En smuk antik kiste, som før stod klemt ind under fjernsynet blev flyttet og erstattet dets plads,.
 
Dernæst blev et enkelt maleri der hang over sofagruppen fjernet, da det med sin meget markante 'røde farve, ikke passede ind til de afstemte jordfarver, der er  i resten af indretningen, Dets størrelse og format (på højkant), fik hele området ved sofagruppen til at 'vælte' ,og trak øjet opad mod  loftet og til bare flader.
 
I stedet blev maleriet, sammen med det lange lave bord, anvendt ved spisepladsen, hvor de  passer meget bedre ind, og kan give den friske stemning, der manglede ved dette område.
 
 
Dernæst blev stof til gardiner nøje valgt ud og afstemt efter sofaen og den smukke armstol. Tekstil: Designers Guild : Striato
 
Der manglede en hel del lys i denne stue, og et par lysstager, som ejeren selv havde, fik blot et par nye skærme i stof, der har en størrelse, form og farve som passer  til stuens indretning.
 
Ligeledes fik stolen tilføjet en lækker plaid samt en lille silkepude, der lige  gav  den sidste farvemæssige mæthed til stuen. Før føltes stolen meget 'alene' . Nu er den blevet en del af helheden, og stolens smukke form bliver blot understreget yderligere, og gør helheden er enkel, elegant og afslappet.
 
 
Slutteligt blev et alt for neutral og for stort gulvtæppe der gik ud i et med sofaens farve skiftet ud med et lækkert uldtæppe  fra firmaet JAB. som kan lave tæpper efter egne mål.
Og for at bryde lidt af de mange lige linjer ved den store hjørnesofa, valgte vi at bestille et rundt tæppe i  smuk varm  bordeaux, der nu samler hele den hyggelige gruppe, uden at det bliver for bastant, eller flyder ud i et med resten.
 
Ting man har, kan sagtens bruges andre steder, hvor de ofte har/ får en langt bedre funktion, En af de ting, som ejeren af denne lejlighed også blev meget overrasket over.
Få og nemme ændringer, hvor man blot sætter møblementet på en anden måde, der straks giver en synlig  positiv forskel.
 
Tæppet som ikke virkede ved sofagruppen før, fik i stedet plads ved trappen, der fører op til terrassen og under armstolen, Her fik det et langt bedre funktion på flere måder, og bidrager til, at området omkring trappen, heller ikke virker som et ligegyldigt gang areal længere, men er en del af hele stuen.
 
 
Løse ledlinger blev fjernet omkring det store fjernsyn, og mellem gardinerne som nu rammer vinduerne smukt ind, synes fjernsynet slet ikke så dominerende som før, selv om det hænger det samme sted.
 
Et par enkelte billeder fik nye pladser. Lidt nips fra gulv og vinduer fjernet/flyttet plads , Efter råd, fandt ejeren et par velvalgte malerier som blev hængt op over sofaen, 
Disse billeder  supplerer og understreger nu  fint det varme udtryk som stuen har fået, og placering af møblerne er nu i fin balance med rummets størrelse og form. 
 
Klik på billederne for detaljevisning
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk