Boligindretning / Indretning af et 2 etager's hus / Indretning af klassisk stue

Stuen på 2. sal

Udgangspunkt:
Stor stue med skrå vægge, der trænger til både nye møbler, ompolstring af eksisterende 2 Børge Mogen sofaer, Indretning med magelige lænestole ved stor vinduesparti, samt helhed ved arealet omkring 'biblioteket'
..
Også her var der brug for 'karakter' ... som med stue/alrummet blev hele opstarten, at finde et maleri der skulle være toneangivende.
 
Dette rum  får sit eget klassisk udtryk, tilført en hel del mere 'varme', ved gennemgående brug af jordfarver, moderne kunst,. samt stoflighed og tekstur, ved hjælp af udsøgte møbelstof fra Italien, valgt nøje ud til de nye møbler i magelige som bløde former fra Spanien..
 
Da jeg ikke kunne finde et eksisterende et  maleri, jeg syntes var egnet til dette formål,
 fik jeg af bygherrene lov til, at bestille et stort maleri af kunstneren Charlotte Eland,
 
Charlotte Eland laver fine og humørfyldte malerier med fin streg og bevægelse i hendes dejlige bløde kvinder og da bygherrene blev præsenteret for nogle af hendes kunst, var de heller ikke i tvivl. '
 
Så et spændende opgave gik i gang - samtidig med at valget af tekstiler, nye bløde møbler fra spanien, og beslutning om 2 Børge Mogensensofaer blev ombetrukket med et smukt bordeauxrød farve blev valgt.
 
Her er nogle billeder og beskrivelser - fra udkast til færdigt maleri + et enkelt maleri mere der blev bestilt af samme kunstner til stue/alrummet:
 
1.udkast af maleriet efter jeg havde valgt titlerne til malerierne: *livsglæde* og *på vej til byen* samt beskrevet den stemning jeg ville opnå + små stofklip af de tekstiler der skulle anvendes til nye møbler som sofaer til ombetrækning og ellers gav kunstneren frie tøjler,
 

Grundtonerne var fint afstemte, men manglede lidt mere karakter.Og titlen *livsglæde* skulle gerne afspejle glade og varme farver samt bevægelser.

detalje af maleriet

Musik hører til, og sprulende Jazz illustreret med en trompet helt på sin plads.Og hunden - den måtte være med, da familien har en dejlig hund i hjemmet.......

Så kom der lidt flere og stærkere farver og 'karakter' på det store maleri.

På dette stadie fik mine indretningskunder også lov at få et blik. Og respons var heldigvis yderst positivt :-)

Maleriet i sin helhed 110x160 cm.

Blot de  måske godt tænke sig at den gule farve i midten blev endnu stærkere, hvor jeg ikke selv turde gå længere :-) Så sådan blev det færdige resultat:

Og det andet maleri *På vej til byen* på 40x40 ?

Charlotte Eland har fortolket det sådan,

Og intet blev rettet på dette. Det var bare helt perfekt og skal hænge i den stor stue/alrum, hvor indretningen er mere moderne og med stærkere farver.... og skal hænge lige ved siden af døren ud til entreen!

Om denne stue kan læses her: Stue/alrum :moderne indretning

Fortsættelse følger, når maleriet snart kan vises sammen med øvrig indretning.

 
 
 
 
 
Livingplus Interior | CVR: 27012426 | Øverødvej 74, 2840 Holte  | Tlf.: 26170624 | info@livingplus.dk