Boligindretning

Professionel indretning for private og erhverv
LivingPlus, Ann Antons, Boligindretning

”Al min viden og passion for indretning sætter jeg i spil, for at skabe rammer som du trives i – hver dag!”

Ann Antons

Fra én times boligstyling til komplet turn-key projekter

Jeg er Ann Antons – ejer af LivingPlus og din indretningsarkitekt i København og Nordsjælland.

I over 20 år har jeg haft den glæde at kunne hjælpe utallige kunder med indretning af deres hjem.  Jeg tilbyder hjælp til bolig-styling,  indretning og/eller renovering af  din bolig,  ved boligsalg/køb, og indretning af arbejdspladser.

Som erfaren indretningsarkitekt kan jeg hjælpe dig, uanset om du ønsker trendy eller minimalistisk indretning eller foretrækker en klassisk og elegant stil.

Det kan være lige fra at finde det helt perfekte tekstil, en enkelt pude eller stol der giver den sidste manglende prik over i’et, til ligeså gerne at påtage mig turn-key løsninger, som rådgiver og projektleder. Fra idéoplæg til færdigt arbejde, når boligen skal totalrenoveres og/eller nyindrettes fra A-Z.

Så med mig som rådgiver og samarbejdspartner vil jeg gør alt for, at du får en unik indretning –  uanset om det er din første studielejlighed, hvor du behøver kreative løsninger med minimal budget, eller det drejer sig om store palæer, der skal udstråle en overbevisende international og repræsentativ stil, der passer sig til et eksklusivt miljø.

Kontakt mig på 26170624  og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg evt. også kan hjælpe dig med din boligindretning.

 

Konsulentydelse

2-3 timers konsulentydelse  er oftest nok: 

 

Som erfaren indretningskonsulent, ved jeg, at jeg kan nå rigtig meget på ganske få timer. Jeg har mange kunder, der har fået et helt ‘nyt hjem’ efter mit korte men intensive besøg.

Jeg tilbyder derfor gerne en 2 timers konsulentydelse, hvor vi sammen kan nå at gennemgår dit hjem, og ser på hvilke muligheder der er, for at du kan få et smukt og funktionelt hjem som du går og drømmer om.

Ofte kan jeg på stedet skabe synlige forbedringer, blot ved at bruge dine eksisterende møbler, og indrette dem på en anden måde, der skaber bedre harmoni og funktionalitet i din hverdag.

 

Eichholtz
Chivasso
Jab
via cph
Sahco
housedoctor
Élitis
Rubelli
pietboon
Pierre Frey
Osborne & Little
Nina Campbell
Designers guild