Boligindretning

Professionel indretning for private og erhverv

1 times bolig styling til komplet turn-key projekter

Jeg er Ann Antons – ejer af LivingPlus og din indretningsarkitekt i København og omegn.

I snart 20 år har jeg haft den glæde at kunne hjælpe utallige kunder med indretning af deres hjem. Hvis du har brug for hjælp til bolig-styling,  indretning og/eller renovering af  din bolig,  ved boligsalg/køb, og indretning af arbejdspladser, kører jeg gerne over hele Sjælland.

Som erfaren indretningsarkitekt kan jeg hjælpe dig, uanset om du ønsker trendy eller minimalistisk indretning eller foretrækker en klassisk og elegant stil.

Det lige fra at finde den helt perfekte tekstil til en enkelt pude eller stol, der giver den sidste manglende prik over ‘i’ et, til lige så gerne at påtage mig turn-key løsninger – som rådgiver og projektleder, fra ideoplæg til færdigt arbejde, når boligen skal totalrenoveres og eller ny indrettes fra A-Z.

 

Jeg brænder for at skabe unikke indretningsløsninger for mine kunder

Så med mig som rådgiver og samarbejdspartner vil jeg gør alt for, at du får en unik indretning –  uanset om det er din første studielejlighed, hvor du behøver kreative løsninger med minimal budget, eller det drejer sig om store palæer, der skal udstråle en overbevisende international og repræsentativ stil, der passer sig til et eksklusivt miljø.

Kom gerne forbi mit showroom på Øverødvej 74, 2840 Holte, eller kontakt med på 26170624  og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg evt. også kan hjælpe dig med din boligindretning.

Jeg har åbent tirsdag til fredag fra kl. 13-18.  Øvrige tider også gerne efter aftale.

“Unik indretning – der matcher din personlige stil og behov.

Al min viden og passion for indretning sætter jeg i spil, for at skabe rammer som du trives i – hver dag!”

Ann Antons

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt. 

LivingPlus - Øverødvej 74 - 2840 Holte - CVR 27012426  - Mail: info@livingplus.dk - Tlf.: 26 17 06 24