Boligudstyr

Møbler og andet boligudstyr i enhver stil du kan ønske dig!

Møbler, boligtekstiler og readymade boligtilbehør

I vores kollektion finder du håndplukkede møbler og boligtilbehør til stue, spisestue, køkken, soveværelse, badeværelse, entre m.v. fra førende leverendører. Kvalitet og særlig unikt design jeg selv bliver begejstreret for, er det jeg plukker ud til mine kunder.

Kreative løsninger

Der er alt fra praktiske opbevaringssystemer til den første studiebolig, hvor kreative løsninger for små penge kan gøre en stor forskel, til indretning af de mest komfortable og luksuøse sofaer, spisestuemøblement, designstole, borde, lamper m.v. til high-end domicil i international klasse – i klassisk som moderne stil.

Så uanset hvilken boligstil og behov du har, vil jeg med stor passion hjælpe dig med at skabe en unik løsning.

Boligtilbehør

Her finder du også et spændende og udsøgt udvalg af boligtilbehør, som lige præcis er det, som vil sætte prikken over i’et i din indretning.

Findes det ikke, skræddersyer vi en løsning til dig. Lige fra at designe et møbel efter dit ønske, til at sy en pude med et stof, som har det helt rigtige mønster, form, størrelse og de farver du ønsker.

Se online kataloger og bliv inspireret

Professionel hjælp?

Har du brug for at få skabt en rød tråd i din din indretning?

Eller kan du slet ikke finde det du leder efter?

Om det er din første studielejlighed, der på få kvm skal kunne klare mange funktioner på optimal vis, eller det drejer sig om indretning af en stor repræsentativ domicil, kan alle have stor glæde af at få professionel hjælp fra en erfaren indretningsarkitekt.

Jeg ved hvad der skal til, for at fremhæve din helt personlige stil, og samtidig skabe en røde tråd i din indretning, der vil være mest optimalt for dine behov. Jeg designer også meget gerne unikke møbler til helt specifikke krav og behov.

Læs mere om mine indretningsservices her:

Eichholtz
Chivasso
Jab
via cph
Sahco
housedoctor
Élitis
Rubelli
pietboon
Pierre Frey
Osborne & Little
Nina Campbell
Designers guild