Gulvtæpper

I enhver stil, farver, mønster og strukturer!

Gulvtæpper fra Missoni Home, Designers Guild, Christian lacroix, Moooi, JAB

Tæpper kan indramme, tilføje stoflighed, farver, struktur og atmosfære til din indretning. De samler lige din indretning på en overbevisende måde. Synes du at din indretning ‘mangler noget’ kan det ofte være at det lige er et gulvtæppe der fuldender din indretning.

Med de farvestrålende gulvtæpper fra Missoni Home eller Designers Guild, er det også som at få tilføjet kunst på gulvet. Og f.eks. med JAB det store udvalg af ensfarvede gulvtæpper i mange forskellige farver og strukturer, kan du få dem lavet i lige præcis den form og størrelse du har lyst til.

Gulvtæpper

Se online kataloger og bliv inspireret

Professionel hjælp

Har du brug for at få skabt en rød tråd i din indretning?

Eller kan du slet ikke finde det du leder efter?

Uanset om det er din første studielejlighed der på få kvm. skal kunne klare mange funktioner på optimal vis, eller det drejer sig om indretning af en stor villa, kan alle have stor glæde af at få professionel hjælp fra en erfaren indretningsarkitekt.

Jeg ved hvad der skal til for at fremhæve din helt personlige stil, og samtidig skabe en rød tråd i din indretning, der vil være mest optimalt for dine behov. Jeg designer også meget gerne unikke møbler efter helt specifikke krav og behov.

Læs mere om mine indretningsservices her:

Eichholtz
Chivasso
Jab
via cph
Sahco
housedoctor
Élitis
Rubelli
pietboon
Pierre Frey
Osborne & Little
Nina Campbell
Designers guild