Referencer og anbefalinger

Se et udpluk af mine fantastiske kunder!

Referencer

AP Møller (dekorationer)
Christiansborg Slot
Café Quote (dekorationer)
Danfoss (udsmykning og dekoration med tekstiler)
Den Franske Ambassade (renovering, udsmykning, indretning og dekoration)
Den Amerikanske Ambassade, privat residens (indretning og dekoration)
Hotel Phenix (dekorationer)
HK (kontorindretning)
Nationalmuseet (tekstiler og dekorationer)
Næsseslot (Renovering og indretning)
Odd Fellow palæet (dekorationer)

Oaklins International (kontorindretning)
Private boliger (utallige enkelt opgaver til totalindretning, renovering og turn-key projekter)
Tøjhusmuseet

Anbefalinger

2 timers rådgivning

Vi startede med en meget konservativ tilgang til vores indretning, men efter at have fået sparring fra Ann, er vi nu ude i løsninger der i langt højere grad reflekterer hvem vi er. Derudover formår Ann at vejlede indenfor de økonomiske rammer der er sat, uden at gå på kompromis med udtrykket. Vi er yderst tilfredse med Ann’s arbejde og har allerede planlagt at inddrage hende igen, når resten af lejligheden skal istandgøres.

Pernille Bang Lövgren

Østerbro

2 timers rådgivning v/salg af hus 

” Hej Ann,
Jeg synes lige jeg vil fortælle dig, at min søn og svigerdatter har solgt deres hus.
De satte det til 6.800.000. I løbet af 6 dage fik de 4 bud og endte med at sælge til 7.070.000.
Jeg er helt sikker på at dine gode anbefalinger var med til at salget gik så hurtigt.
Dine ideer med at tage lamelgardiner ned, bytte om på soveværelse og kontor, omplacere malerier, flytte sandkasse og erstatte med udehjørne, samt skabe hygge med skind og masser af puder var med til at fremme det hurtige salg.
Tak for din indsats”.

L. Freisleben

Rådgivning, boligindretning m.v.

Jeg har gennem mange år – lige siden Livingplus lå i St. Kongensgade, Kbh. K – været en overordentlig tilfreds kunde hos Ann Antons.

Ann har et stort og sofistikeret udvalg af boligtilbehør (stoffer, puder, plaider, tæpper, håndklæder m.v.) i sin butik og Ann har senest hos os i Holte bistået med råd og opsætning af isolerende (og smukke) gardiner.

Ann har en usædvanlig sikker smag og alt har været udført professionelt og til vores største tilfredshed.

Jeg vil til enhver tid henvende mig til Ann i forbindelse med projekter og opgaver i vores hus.

Vi kan give hende vores bedste anbefalinger.

Dorte Lykkegaard

Holte

Gennemgribende renovering og indretning

Ved en gennemgribende renovering og modernisering af vor ejerlejlighed i Vejlesøparken i Holte, har vi benyttet lederen af firmaet Livingplus Ann Antons til at lede projektet fra start til afslutning.

Ann Antons formåede at koordinere alt på den bedste måde, så renoveringsprojektet blev gennemført inden for en meget presset tidsplan.

Hun har bl.a. stået for design og indretning af nyt snedkerfremstillet køkken, nyt badeværelse samt brygges/gæstetoilet, samt løsninger til ny ruminddeling af spisestue og entré. Dernæst har hun indhentet tilbud på alle håndværkerarbejder (murer, elektriker, vvs, maler, gulvsliber, møbelsnedker, tømrer og glarmester) alle øvrige materialer som hårde hvidevarer, armaturer, fliser m.v. har hun også sørget for at udvælge og indhente tilbud på. Derudover har hun designet et klassisk reol/skabssystem til vores stue, samt et fritstående skab og vitrine som passer til vores øvrige spisestuemøblement og fik dem fremstillet så de blev skræddersyet til vores bolig.

Alle håndværkere har været dygtige, og har udført førsteklasses arbejde.

Det skal også fremhæves, at efterfølgende har vi også haft stor glæde af Ann Antons gode sans og smag til samarbejde om selve indretning af vores bolig. Den har vi bl.a. haft stor succes med ved hendes hjælp til valg af tekstiler til ombetrækning af møbler, sengetæpper og gardinløsning til hele lejligheden.

Hans Henrik & Vibeke Munk

Holte

Totalrenovering og indretning

Ann var projektleder for renovering/ombygning af vores ny-indkøbte lejlighed. Lejligheden er 130 kvm og var ved købet i en stand der gjorde at vi ønskede en totalrenovering. Vi havde et fast budget og Ann var rigtig god til både at finde på løsninger til selve renoveringen/ombygningen og god til at holde løsningerne indenfor budgettet. Under sådan en renovering vil der altid opstå uforudsete ting – og det var Ann perfekt til at håndtere, altid med god ro og overskud. Ann stod for al kontakt til og koordinering med håndværkere og gjorde det perfekt. Ann var guld værd i vores projekt og vi havde aldrig fået så godt et resultat uden hende.

Samson Lysgaard

Frederiksberg

Totalrenovering, design af køkken og badeværelse

Livingplus hjalp os med et renoveringsprojekt af vores nye lejlighed og stod for alt fra design til opfølgning på diverse håndværkere.

Vi var meget tilfredse og kan varmt anbefale andre at spørge Ann til råds.

Ospina Wagner

Østerbro

Familie i Birkerød

Hej Ann, først af alt…vi er blevet færdig med at male stue og alrum efter dine råd. Det er blevet fantastisk godt, friskt, nyt og lige som jeg ønskede (uden dog at kunne sætte ord på det) . Der er kommet en linie i hele vores indretning og farver, som jeg er meget tilfreds med. Tusind tak for hjælpen!

Familie i

Birkerød

Nyindretning af stue

I forbindelse med nyindretning af vores hjem, har Ann været til uvurderlig hjælp.

Ann forstod straks, hvad vores ønsker gik i retning af, og kom med mange kreative inputs – samtidig med at hun fik stoppet nogle af vores egne kiksede ideer.

Ann’s inspiration har sat præg på alt fra møbler, tæpper og gardiner til puder og belysning.

Det er Ann’s fortjeneste, at vi har fået et smukt og harmonisk hjem!

Winnie & Bent

Roskilde

2 timers rådgivning

Ann fra Livingplus hjalp mig med at få styr på mine idéer, gav mig en masse god inspiration, nogle retningslinjer i farver og stil og fik sat en masse tanker i gang.

Det var lige hvad jeg havde brug for.

Dorte Palle

København N

2 timers rådgivning

Hej Ann. Tusind tak for besøget i går. Må sige det var skønt at få “øje” på mit eget hjem, gennem dine øjne. Fantastiske ideer og en god løsning til rimelig penge. Glæder mig til at komme i gang med forandringerne. Tusind tak. Hav en super weekend.

Mange varme hilsener

Kirsten Annette Styltsvig

Jægersborg

2 timers indretningsrådgivning

Ann kom ud hos os, hvor hun i løbet af et par timer gennemgik hele huset, og kom med mange gode forslag og ideer til hvad vi kunne gøre. Det fik virkelig sat skub i straks at få omsat vores lyst til forandringer fra ønske til virkelighed.

Ann var en eksplosion af god inspiration!

Camilla Nymann

Vangede

Rådgivning

Fantastisk butik med den bedste service og rådgivning omkring boligindretning. Her er masser af inspiration at komme efter, og Ann er den helt rette person, til at hjælpe med at finde lige dét du søger!

Uden Ann ville vores hjem ikke være det skønne hjem vi har i dag.

Kan varmt anbefales!

Nicole Valentine

Birkerød

2 timers rådgivning

Vi glæder os dagligt over vores nye indretning af allrum og stue. Ann’s sikre rådgivning med indretning og farver har skabt sammenhæng mellem vores arvestykker og mere moderne møbler. Med ny vægfarve og lidt nyanskaffelser har vores hjem fået et frisk pust og en linie vi er meget tilfredse med. Ann kunne forstå vores ideer og lægge linien. Der er taget udgangspunkt i vore ønsker og mulighederne med eksisterende ting. Gennem hele processen har vi fået god og professionel hjælp.

Efterfølgende har en af vores venner også fået hjælp af Ann. Hun var meget tilfreds efter besøget og er mindst lige så glad for resultatet som vi er, selvom opgaven og resultatet er helt forskelligt.

Fam. Gottfredsen

Birkerød

Rådgivning

Da vi skulle istandsætte vores 1. sal var vi meget i tvivl om hvordan det hhv. skulle males og indrettes mv. men vi troede vi vidste hvordan det nye gulv skulle se ud.

Efter noget betænkningstid kontaktede jeg Ann fra Livingplus som kom og så det rå rum, og kom med nogle super ideer, som vi aldrig selv var kommet i tanke om.

Bl.a. forslag om ”planke”gulv, tapet på nogle af væggene, ophængte reoler på en lang gavlvæg.

Vi har efterfølgende haft en del kommunikation bl.a. på mail når vi har spurgt om produkter, lamper, farver m.v. og har hver gang fået et fint svar og i mange tilfælde i fællesskab fundet det helt rigtige.

Vi glæder os hver gang vi kommer op på 1. salen.

Vi vil til enhver tid benytte os af Ann’s ekspertise hvis vi skal renovere eller købe nye større ting, og kan anbefale andre at gøre det samme.

Annie

Lynge

1 1/2 times boligstyling

Da vi gennem adskillige år og et par flytninger har haft alt for mange ting, bl.a. arvegods og andre småting, havde vi talt om, at vi godt kunne tænke os at få besøg af en indretningskonsulent.

Så en dag jeg tilfældigt kom forbi Livingplus forretning i anledning af jeg skulle have en “gammel” stol ombetrukket, spurgte jeg i samme moment om hun evt. ville kigge forbi os og det ville hun gerne, så hun kom dagen efter.

Hun fik “frie” hænder til at flytte rundt og rydde ud og i løbet af 1½ time og et par nye sofapuder var det som et nyt hjem, så det kan i hvert tilfælde anbefales.

På baggrund af det positive besøg bestemte vi os til at få føromtalte stol ombetrukket. Ann’s valg af stof var perfekt, og vi har af familie og venner fået meget ros for både indretning og stol.

Bente Hjortbjerg

Charlottenlund

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.