Om LivingPlus

Kvinden bag Livingplus
 Ann Antons indehaver af LivingPlus

Mit navn er Ann. Oprindeligt er jeg fra Sydkorea.

I 2000 tog jeg springet, og startede mit firma som selvstændig indretningskonsulent og indehaver af boligbutikken Livingplus. At arbejde professionelt med min store passion for boligindretning, har altid været min store drøm, og da tiden og muligheden føltes moden til det, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var det perfekte valg.

Springet fra min tidligere beskæftigelse til mit nuværende er egentlig heller ikke så stor. Gennem 17 år har jeg som medstifter af mit tidligere firma, dagligt arbejdet med europæisk kunst og antikviteter. Et import/export firma som min eks-mand og jeg opbyggede sammen, og som fik en bred og international kundekreds.

Største forskel på min tidligere beskæftigelse til mit nuværende er, at da jeg handlede med kunst & antikviteter var det oftest at se og vurdere tingene som enkeltobjekter. Nu arbejder jeg i at implementere tingene i at skabe helheder. Hvilket jeg finder langt større glæde og udfordring i. Uanset om det drejer sig om top moderne eller klassisk indretning.

Jeg elsker at skabe smukke miljøer, stemning og atmosfære.

For ens hjem er jo den vigtigste fysiske ramme man har. Der hvor man skal lade op til alle de udfordringer vi møder i hverdagen. Der hvor hele ens liv skal have sin faste forankring.

Derfor synes jeg at boligindretning er et fantastisk fag at arbejde med, og hvor jeg retteligt kan bruge løs af al min viden til, at dyrke min æstetiske sans, og realisere den for mine kunder, der ligesom jeg selv går op i, at ens bolig skal være en vigtig ramme om vores liv.

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.