Readymade boligtilbehør

Uimodståelige boligtilbehør der giver din bolig personlighed!

Readymade boligtilbehør

Med puder og plaider kan du hurtigt skabe store

forandringer til din eksisterende indretning

Selv hvis du er mest til det helt enkle og rene look, kan netop det helt korrekte valg af accessories, der skiller sig ud fra den ‘grå masse’ være lige det der skal til for at skabe din helt personlige twist.

Oftest kan det blot dreje sig om, at tilføje blot en enkelt, men helt perfekt valgt plaid eller pude i rette farver og/eller mønstre for at få liv og personlighed ind i din indretning. Og med Missoni håndklæder får du lige pludselig et badeværelse som skiller sig ud fra alle andre.

Har du svært ved at overskue, hvad der vil passe bedst til din indretning, hjælper jeg dig meget gerne.

Send f.eks. et foto af din eksisterende indretning, så skal jeg nok gøre alt for, at du får skabt de forandringer du drømmer om. Findes de ikke som readymade, skræddersyer vi dem selvfølgelig til dig. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe på tlf. 26170624 og hør hvordan du kan opnå den helt rigtige effekt.

Readymade boligtilbehør

Se online kataloger og bliv inspireret

Professionel hjælp

Har du brug for at få skabt en rød tråd i din indretning?

Eller kan du slet ikke finde det du leder efter?

Uanset om det er din første studielejlighed der på få kvm. skal kunne klare mange funktioner på optimal vis, eller det drejer sig om indretning af en stor villa, kan alle have stor glæde af at få professionel hjælp fra en erfaren indretningsarkitekt.

Jeg ved hvad der skal til for at fremhæve din helt personlige stil, og samtidig skabe en rød tråd i din indretning, der vil være mest optimalt for dine behov. Jeg designer også meget gerne unikke møbler efter helt specifikke krav og behov.

Læs mere om mine indretningsservices her:

Eichholtz
Chivasso
Jab
via cph
Sahco
housedoctor
Élitis
Rubelli
pietboon
Pierre Frey
Osborne & Little
Nina Campbell
Designers guild