Projekter

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Projekt:

Bedre anvendelse af  et større mellemgang.

Kunde:

Kbh K

Løsning:

Der var fin plads til, at rummet kunne møbleres og blive en integreret del af den skønne altan på 4. sal.

Sommerstemning blev skabt ved valg af Missonis fantastiske mønstre, to magelige lænestole fra Designers Guild samt et rundt bord blev der også plads til.

Siddegruppen blev ‘samlet’ med et rundt Missoni gulvtæppe, og hynder for enden beregnet til hurtigt at tage ud på den store altan, så snart udendørsvejret er til det.

Nyindrettet mellemgang

EFTER

Et flot Missoni tapet og matchende ensfarvede hørgardiner lagde tonen an til glade farver og mønstre.

En siddeplads med to små lænestole,  et lille rundt bord og gulvtæppe  uden skarpe kanter, samler den hyggelige siddeplads med udsigt til byens tage. Møbleringen bryder også de lange ganglinjer på en fin måde.

Den nye indretning indbyder nu til også at fungere som et skønt og hyggelig opholdssted, med masser af lys og udsigt til åben himmel.

 

Mellemgangen før

FØR

En mellemgang med god plads og masser af lys, med direkte adgang til  en skøn stor altan, blev langt fra udnyttet optimalt.

Før fungerede det blot, som et tomt og udtryksløst gennemgangs areal.

 

Mellemgangen før

FØR

Det upersonlige gang areal kunne ellers fungere som et naturligt  integreret del af et dejligt inde/ude liv. Oplagt med de store dør og vinduespartier, der giver direkte adgang til en skøn stor altan, midt inde i det pulserende København.

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.