Projekter

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Projekt:

Renovering og nyindretning af lounge sal på Næsseslottet

Kunde:

Næsseslot, Holte 2018

Løsning:

Renovering af vægge med stofbrocade-tapet på vægge, galleriliste til ophængning af kunst, bedre belysning med LED lys som løfter den høje sal endnu højere op, og giver en god supplerende lysvirkning til den smukke sal.

Marmorerede paneler blev renoveret for revner og huller. Nye møbler, og smuk lysekrone fuldender den nye indretning. 

………….

Mødelokalet manglede varme og sammenhæng.

Det kølige udtryk fra det grønne vægge,  grå paneler og rødt gulvtæppe blev udskiftet med en varm gråbrun tone på væggene. Nye møbler ligeledes i varme farver.

Panelerne blev malet cremehvide og tilføjelsen af lange gardiner omkring vinduerne samt ny loftlampe giver nu et meget mere sammenhængende funktionel og behagelig helhed.

 

 

 

Lounge på Næsseslottet EFTER

EFTER

Hele salen blev malet med lys creme farve. Inden for de  eksisterende rammer blev der opsat smukke og diskrete tapeter af brocadestof fra Rubelli. De fredede marmorerede paneler blev nænsomt renoveret ligesom de store vinduespartier fik smukke taftgardiner. To siddegrupper fik nye møbler og  den store 220 Ø lysekrone løfter helhedsindtrykket fra før tungt til nu elegant og repræsentativt.

Lounge FØR

FØR

Næsseslottets smukke sal med outdated indretning.

Der trængte til nye friske farver og mere elegant rumindretning, der kunne opfylde behovet for en moderne og funktionel indretning, der samtidig kunne leve op til slottets smukke og historiske rammer.

Mødelokale på Næsseslottet EFTER

EFTER

Møderummet blev malet varm brun. Der blev tilføjet nye gardiner, og møbler og tæppe udskiftet med rolig mønster der ikke forstyrrer helheden. 

Mødelokale FØR

 

 

FØR

Møderummet manglede elegance og den grønne farve og  grå paneler  på væggen sammen med det røde gulvtæppe gjorde rummet køligt,  karakterløst og tilfældigt.

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.