Projekter

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Projekt:

Indretning af entré

Kunde:

Kbh K

Løsning:

En fin stor entré manglede skab og opbevaringsplads til overtøj, sko, tasker m.v. Og hele rummet trængte til at få et løft i indretningen, både for bedre funktionalitet, men også æstetisk at forvandles til en entré med god atmosfære, så snart man kommer hjem. 

To af rummets sider fik en varm grå vægfarve som giver god baggrund for spejl og loftlampe i flot rå messing.

Skunken blev udnyttet til et langt indbygget skab, som skabt til hele familiens sko, tasker, huer, handsker m.v. som man altid har i en entré. Et skulpturelt træ i sortmalet jern hvis grene giver god plads til familiens overtøj. 

Ved vinduet blev der plads til en fin lille sofa, og rummet blev åbnet op ved at fjerne al inventar som ikke hørte hjemme i en entré. 

 

Entrén før

FØR

Entreen  som manglede atmosfære, og møbler og genstande som bare fyldte.

Entrén efter

EFTER

 

Entrén før

FØR

var den uskønne hoveddør en iøjenfaldende irritation, og som også kunne ses helt fra spisestuen i den modsatte ende af lejligheden.

Entrén efter

EFTER

Med den sorte farve fik døren karakter, og får skabt en stram afslutning og markering af  hoveddøren, som samler helhedsindtrykket af entreen på en meget bedre måde.

 

Før

FØR

Alt for mange ting der fylder rummet og hurtigt skaber et rodet udtryk.

Placering af en divan under skunken inviterer kun til at benytte som ekstra fralægningsplads der ikke kan undgå at give et yderligere rodet udtryk,  og funktionelt set ikke brugbart som siddeplads pga.  den skrå væg.

Entrén efter

EFTER

Masser af gulvplads. Det skrå hjørne fik  et indbygget skab med hylder, med plads til hele familiens sko, tasker, huer, handsker m.v.  Alt er nemt at komme til og hurtigt få overblik over alle familiemedlemmers ejendele. Et skab til hvert medlem af familien. En hyggelig niche foran vinduet blev samtidig  skabt med indbygget skabsløsning ved skunken, der stopper hvor vinduespartiet starter. Det  gav en naturlig og fin plads  til en lille og hyggelig sofa, der fik et bladmønstret stof som betræk, med matchende gardiner i petroleumsgrøn farve.

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.