Projekter

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Projekt:

Indretning af entré

Kunde:

Kbh K

Løsning:

En fin stor entré manglede skab og opbevaringsplads til overtøj, sko, tasker m.v. Og hele rummet trængte til at få et løft i indretningen, både for bedre funktionalitet, men også æstetisk at forvandles til en entré med god atmosfære, så snart man kommer hjem. 

To af rummets sider fik en varm grå vægfarve som giver god baggrund for spejl og loftlampe i flot rå messing.

Skunken blev udnyttet til et langt indbygget skab, som skabt til hele familiens sko, tasker, huer, handsker m.v. som man altid har i en entré. Et skulpturelt træ i sortmalet jern hvis grene giver god plads til familiens overtøj. 

Ved vinduet blev der plads til en fin lille sofa, og rummet blev åbnet op ved at fjerne al inventar som ikke hørte hjemme i en entré. 

 

Entrén før

FØR

Entreen  som manglede atmosfære, og møbler og genstande som bare fyldte. Lampen virker kold og trykker lofthøjden ned, og føles som om, man skal dukke sig for at passere den. 

Entrén efter

EFTER

 Varm grå farve på væggene giver god baggrund for det smukke nye spejl i bronze ramme. En lampe over spejlet spærre ikke for gennemgang, og rummet virker højere. 

Entrén før

FØR

Var den uskønne hoveddør en iøjenfaldende irritation, og som også kunne ses helt fra spisestuen i den modsatte ende af lejligheden.

Elskabet er for dyb og virker som en forhindring ved ind og udgang ved døren 

 

Entrén efter

EFTER

Med den sorte farve fik døren karakter, og får skabt en stram afslutning og markering af  hoveddøren, som samler helhedsindtrykket af entreen på en meget bedre måde.

 Elskabet er blevet gjort smallere og fra gulv til dørhøjde.  Derved blev  der også  skabt flere praktiske og brugbare hylder, til småting man lige har brug for  når man skal ud. 

Før

FØR

Alt for mange ting, der fylder i rummet og som ikke har nogen praktisk,  æstetisk  eller fornuftig funktion.

Placering af en divan under skunken er funktionelt set ikke brugbart som siddeplads pga. den skrå væg.  Den  inviterer derfor  kun til,  brug som ekstra fralægningsplads,  hvilket kun kan medvirke til at  skabe yderligere rodet udtryk. 

Entrén efter

EFTER

Et skab til hvert medlem af familien.

 Masser af gulvplads. Det skrå hjørne fik  et indbygget skab med hylder, med plads til hele familiens sko, tasker, huer, handsker m.v.  Alt er nemt at komme til og hurtigt få overblik over alle familiemedlemmers ejendele. 

En hyggelig niche foran vinduet blev samtidig  skabt med indbygget skabsløsning ved skunken, der stopper hvor vinduespartiet starter. Det  gav  plads  til en lille og hyggelig sofa, der fik et bladmønstret stof som betræk, med matchende gardiner i petroleumsgrøn farve. 

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.