Projekter

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Projekt:

Indretning af ‘Italiensk’ gårdhave.

Kunde:

Livingplus’  egen gårdhave bag showroom.  Øverødvej 74, Holte.

Løsning:

En yderst kedelig parkeringsplads bag livingplus showroom var alt for oplagt til,  at blive omdannet til en frodig gårdhave med læ,  duftende roser og krydderurter i krukker.

Via en repos og trappe, kan man  komme direkte ud fra mit showroom,  og ned til gårdhaven med duftende roser og krydderurter i krukker.

Et åndehul,  også for kunder, når temperaturen er til det,  også at kunne sidde her ved langbordet og holde et møde,  i stedet for i et almindeligt kedeligt kontor! 

I dårligt vejr kan man også  nyde alt det frodige fra drivhuset,  der heldigvis også blev plads til, i et hjørne af den lille og intime gårdhave.

 

LivingPlus' egen gårdhave
LivingPlus' egen gårdhave
LivingPlus' egen gårdhave
LivingPlus' egen gårdhave
LivingPlus' egen gårdhave
LivingPlus' egen gårdhave
LivingPlus' egen gårdhave

FØR

Før

FØR

Før

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.