Projekter

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Projekt:

Renovering af entré

Kunde:

Østerbro 2018

Løsning:

Totalrenovering af klassisk københavnsk herskabslejlighed, hvor der er blevet kælet for at fremhæve boligens iboende særlige arkitektoniske linjer.

Entré, efter

EFTER

De elegante arkitektoniske runde hjørner i entreen blev fremhævet og understreget ved hjælp af  det sort/hvide tapet der følger hjørnets runde form som en stor rund søjle,  LED belysning bag stukkant medvirker til at understrege de smukke buede linjer i entreen.

Entré, efter

EFTER

Entré holdt I sort/hvid med tapet fra Ralph Lauren. Liftgardin fra Pierre frey. 

 

Entré, efter

EFTER

Indirekte lys under stuk med LED belysning der fremhæver de buede linjer i rummet. 

Entré, før

FØR

En upersonlig entre som  havde  arkitektoniske fine linjer der ikke blev udnyttet  og fremhævet.

Entré, før

FØR

Entreen  manglede karakter og de eksisterende fine linjer ikke blev fremhævet og derfor virkede udtryksløst og kedeligt.

Brug for hjælp?

Få en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe dig med dit projekt.